UFC čeka Megregora zbog četvrtog meča sa Poirijeom

Dastin Poirije tvrdi da nije čuo ništa od strane UFC-a mesecima i smatra da oni čekaju da se Konor Mekgregor potpuno oporavi kako bi mogao da se zavede za četvrtu borbu...

Četvrta borba između Poirijea i Megregora mogla bi se dogoditi kao nastavak njihovog blokbaster duela u Las Vegasu prošlog leta. Amerikanac je pobedio Irca u doktorskom prekidu meča nakon što je došlo do pucanja njegove noge u prvoj rundi njihove borbe u lakoj kategoriji.

​Američki borac vodi protiv Mekgregora sa dva prema jedan, nakon njegovih pobeda u UFC 257 i UFC 264 mečevima. Kako deluje, Mekgregor bi mogao dobiti šansu da izjednači skor u njihovom rivalstvu, sa Poirijeom koji već rezerviše četvrtu borbu. On je takođe otkrio da nije čuo ništa od Dejne Vajta u poslednja dva meseca.

Upitan da li će se boriti protiv Nejta Diaza, Poirije je odgovorio: „Ne znam šta se dešava. Nisam čuo ništa, ni od koga, već neko vreme, najmanje dva meseca“. Tridesetrogodišnji borac nastavio je sugerišući da promoteri čekaju da se Mekgregor potpuno oporavi pred četvrtu borbu kasnije ove godine.

Upitan da li UFC čeka da se Mekgregor oporavi za meč i po četvrti put dođe u ring sa njim, borac je odgovorio sa verovatno. Megregor je u dobrom izdanju i sve je bliži svom UFC povratku, dok je Vajt čak govorio i o tome da će se to najverovatnije dogoditi ovog leta. Razgovarajući sa medijima u januaru, Dejna je izjavio: „On će uraditi sve prave stvari sa svojom nogom. Nadam se da će njegov povratak biti obeležen ovog leta“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group