2017 Civic Hatchback

Da li čekate da se 2017 Honda Civic hatchback pojavi u salonima?

Uskoro će se vaše čekanje završiti, pošto je prva isporuka ovih automobila na putu. Honda je objavila pune detalje, kao i prve zvanične fotografije ovog modela. 

Zanimljivo je da Honda pravi Civic kupe i sedan modele u Ontaiju i Indijani, za potrebe lokalno tržišta, ali je globalni proizvođač za model sa petoro vrata Britanije, odakle će sva tržišta dobiti prve primerke. 

Novi Civic hatchback će se prvi put ponuditi i kupcima u Americi, a konačno se znaju i neki detalji o ovom automobilu. Biće ponuđen u pet verzija LX, Sport, EX, EX-L i Sport Touring. Samo jedan motor će biti u ponudi u Americi, 1.5 turbo, ali sa dva nivoa snage i sa dve opcije prenosa. Zanimljiv izbor. 

LX, EX i EX-L modeli će dobiti 174ks. Sport i Sport Touring verzije dolaze sa istim obrtnim momentom, ali sa posebnim izduvnim sisitemom imaju i 6ks više, za ukupnih 180ks. Kupci će moći da izaberi manuelni šestostepeni prenos, ili varijabilni. 

Još jedan detalj je da će Civic koji vidite na slikama, poslužiti kao osnova za novi Civic Type R. 

U međuvremenu vozila koju su krenula na isporuku će stići u salone sledećeg meseca u Americi, dok će kupci u Evropi i Britaniji, morati da sačekaju početak naredne godine.

Auto Exclusive

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group