Vožnja - Automobili

Pogledajte šta vozi Papa

Iznenadiće vas njegov izbor...

Pop u džipu i luksuznom automobilu je postao normalan prizor, ne samo na našim prostorima već i po drugim zemljama. Popovi su često kritikovani jer troše velike količine novca na luksuzna vozila i moramo se složiti da su ljudi koji ovo pominju potpuno u pravu. Odlučili smo da vidimo kakva se vozila voze u Vatikanu i imali smo šta da vidimo.

Papa Francis važi za skromnom čoveka koji ne voli da troškari, ali na vatikanskom voznom parku se ipak mogu videti skupa i luksuzna vozila. Međutim, Papa je dobio novi auotmobil koji mu je trenutno omiljen, a kada budete videli o kojem automobilu se radi, priajtno ćete se iznenaditi.

Najnoviji dodatak u njegovom voznom parku je skromni Opel Ampera.  Direktor Opela, Karl Tomas Njumen je lično dovezao ovo vozilo na parking Vatikana i provozao Papu u svom novom vozilu. Ako ćemo da sudimo po izrazu lica, onda možemo reći da je Papa Francis zadovoljan sa ovim novim gradskim automobilom. Papa Francis je pokazao da nije sve u luskuzu i da je  gradski auotmopbil dovoljan za svačije potrebe.

Mi se sigurno ne bismo žalili kada bi nam neko poklonio ovaj automobil, jer svi koji su ga probali kažu da je sjajan auotmobil koji se lako probija kroz gradske gužve.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group