Vožnja - Automobili

Teretni voz udario šleper pun egzotičnih automobila

Šleper koji je prevozio brojne egzotične automobile, uključujući Ferrari SF90 Stradale i 488 Spider, udario je voz dok je prošle nedelje prolazio kroz Hjuston...

Ovaj incident i dalje se nalazi pod istragom, ali rani navodi iz lokalnih izvora donose informacije o tome da se kamion zaglavio na pružnom prelazu. Kako deluje, voz nije bio u mogućnosti da se zaustavi dovoljno brzo, što je rezultiralo sudarom relativno male brzine, fokusiranim na centar prikolice šlepera i što je uslovilo uništavanje više od jednog automobila smeštenog unutra. Na svu sreću tokom ovog sudara niko nije povređen, sudeći prema The Leader publikaciji.

"Vozač je bio nov u ovom kraju i pokušao je da pređe na drugu stranu Vašington Avenije, usput usmeravajući vozilo preko šinskog rasrkšća na veoma uskoj ulici", izjavio je Mo Princ, lokalac koji je ujedno bio i očevidac čitavog događaja.

Celokupan sadržaj kamiona nije potpuno poznat, ali fotografije nakon sudara prikazuju tamno obojeni SF90 Stradale, žuti 488 Spyder i beli retro Porsche 911 model kao neke od automobila koji su stradali u sudaru. Dok Porsche i 488 deluju nešto manje oštećeno, SF90 Stradale nije bio te sreće.  

"SF90 je potpuno uništen i kako mi se čini jedan Bentley model. Stradale i on su stajali tačno na mestu gde je voz udario, po samoj sredini. Jednostavno ništa nije moglo da ih spasi", dodao je očevidac.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group