Vožnja - Motori

Ducati predstavio novu titanijumsku SuperSport verziju

Da li vam se sviđa promena boje?

Poznati italijanski proizvođač motora, ovoka puta nije ostavio klasičnu i ikoničnu crvenu boju i novi SuperSport motor okupan je u mat titanijumskoj boji. Na ovaj način, postgnut je futurističan i industrijski izgled koji deluje fantastično i koji i te kako privlači pažnju.

Ono što će mnoge ljubitelje ovog motora oduševiti jeste da cena ostaje ista. Osnovni SuperSport model biće dostupan po ceni od 12.995$, dok će jača i snažnija SuperSport  S verzija biti malo skuplja sa cenom od 14.995 $.

SuperSport model ispod svojih zaštitnih karoserijskih maski skriva agregat od 993 cc koji razvija 110 KS i koji je sposoban da vas provoza kao ništa do sada. Titanijumski dvotočkaš je takođe opremljen i sa najnovijom i najmodernijom tehnologijom koja omogućava preciznu kontrolu gasa, ABS sistem kočenja, sistem proklizavanja i asistenciju pri vožnji.

Sve komande vozač može jasno videti na velikom LCD ekranu koji zamenjuje klasične satove i koji pruža informacije koje vozaču trebaju. Ekran je napravljen od posebnog stakla koje ne reflektuje sunce, tako da se ne morate plašiti odsjaja sunca koji vam može smanjiti vidljivost.

Vizuelno, ovaj motor je prelep i predstavlja savršeni sportski motor kojeg bi svaki muškarac poželeo.

Foto: Luxatic

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group