Vožnja - Motori

Ducati XDiavel - munja na dva točka

Prvi put predstavljen prošle godine, veoma dopadljivi Ducati XDiavel, predstavlja unikatan pristup krstarećim motociklima italijanskog proizvođača dvotočkaša...

Sada, kada konačno dolazi u proizvodnoj verziji, ovaj motor uklapa performanse i komfor pod jednom imenom. Prateći korake dva neverovatna konceptualna motocikla, nazvana XDiavel od strane Rolanda Sandsa i draXter od strane Ducati Design centra, specijalno kreirani XDiavel koji vidite u galeriji predstavlja sve ono što usađuje strah u naša srca.  

Nazvan Ducati XDiavel Thiverval, ovaj redizajnirani motor dolazi kao rezultat mašte i kreativnosti veoma veštih dizajnerskih timova belgijskog proizvođača motocikala, poseduje svež stav koji je stvoren u čast originalnih karakteristika konceptualnih motora. Thiverval je svoje prvo predstavljanje imao na jednoj trkačkoj stazi nadomak Pariza i događaju 2017 Bikers’ Classics koji se održava u belgijskom Spa-Francorchamps, pravom mestu svih obožavaoca motocikala i trka.

Impresivno dizajnirani ram ovog XDiavel motora vešto je sakriven, ali Thiverval ipak, veoma ponosno ističe svoj motor i mnoge druge interesantne detalje pokretačkog i upravljačkog sklopa, koji su otvoreni pogledu na najlepše moguće načine, dok je većina superstrukture ponovo kreirana iz temelja, u čemu se najviše ističu rezervoar i štop svetlo.

Prednji far originalnog koncepta zadržao je svoj izgled, ali sada dolazi sa opcijama, sjanih, mat i hromiranih finiša, koji motoru pružaju veoma opak izgled. Štaviše, izduvne grane su pozicionirane na zadnjem delu odmah ispod zadnjeg svetla, što predstavlja još jedan dokaz izuzetne ljubavi i privrženosti koje kompanija gaji prema specijalno kreiranim motociklima. Postoji mnogo stavki koje je potrebno uzeti u obzir, a za vas smo pripremili galeriju koju možete sa zadovoljstvom istražiti i otkriti sve lepote ove drumske krstarice.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group