Vožnja - Motori

KTM 1290 Super Duke R - čudovište na dva točka

Došlo je vreme da i KTM predstavi monstruozni motor...

KTM 1290 Super Duke R je dvotočkaš koji je mešavina krosa i endura i koji će vas ostaviti bez teksta. Motor je kreiran tako da zadovolji sve ljubitelje motora, tako da će na njemu uživati i oni koji vole brzalice, kroseve i enduro motore.

Kao što je to uvek slučaj sa KTM motorima, dizajn je besprekoran i izgled motora je fantastičan. Motor je vrlo agresivan i robustan, a tome doprinose ogromni rezervoar, "namršteni farovi". Kratki izkrivljeni volan, kratki rep i masivni točkovi.  Pozeban mrežasti dizajn rama takođe doprinosi da ovaj motor izlgeda unikatno, a ispod njega se jasno vidi hromirani agregat koji predstavlja žilu kucavicu ove mašinerije.

Agregat je veličine 1290 cc i razvija snagu od 170 konjskih snaga, što mu omogućava da kao od šale razvije brzine koje dostižu 300 km /h. Motor je takođe unapređen sa najmodernijom tehnologijom, tako da će vozači na raspolaganju imati sisteme koji će sprečavati proklizavanje i koji će regulisati kočnice, tako da ćete pri svakom naglom kočenju biti sigurni.

Cena ovog dvotočkaša biće 17.999 $.

Foto: Luxatic

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group