Vožnja - Motori

Urbet Ego – električni moped koji vas vodi u budućnost

Ako ste strastveni motordžija i tražite moderniju i ekološki prihvatljiviju alternativu za kretanje gradom, najnovija ponuda kompanije Urbet možda će biti upravo ono što vam treba.

Nazvan Urbet Ego, ovaj motor bi mogao biti najpoželjniij skuter na svetu - električni moped „opasnog“ izgleda sa zakrivljenim, monolitnim telom koje će sigurno okretati mnogo glava na ulicama.

Kreatori ovog skutera su želeli da dizajniraju vrhunski električni skuter za gradsku mobilnost i kombinuju klasičan izgled mopeda sa futurističkim dizajnom. Tako je rođen Urbet Ego, jedinstveni električni skuter,koji nam poakzuje kako bi moderni mopedi trebali da izgledaju u budućnosti. Njegov specijalni oblik dopunjuje impresivan elektromotor, visoko-efikasnih performansi.

Jedinstveni izgled skutera  dodatno poboljšavaju dva točka koji izgledaju kao da se protežu iz samog tela dok su povezani samo poluotvorenim podokvirom. Ispod svog monolitnog tela, Urbet Ego krije elektromotor od 3.000 W, koji je povezan sa 72 W litijumskom baterijom koja može ponuditi pristojan domet do 120 km.

Baterija se može potpuno napuniti za sedam sati, dok najveća brzina ovog prelepog električnog skutera iznosi 90 km / h, što je više nego dovoljno za gradsku vožnju.

Ako se brinete da pešaci neće čuti njegov tihi motor, bicikl se isporučuje sa malim zvučnikom koji je sinhronizovan sa gasom gas i emituje tradicionalne motociklističke zvukove.

Međutim, najbolji deo ovog motora je njegova cena, jer Urbet Ego košta samo 2.479 EUR.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group