Call of Duty: Warzone zvanično stiže na mobilne uređaje

Nakon izveštaja koje je preneo novinar i insajder Tom Henderson prošlog februara, studio Activision je potvrdio rad na mobilnoj verziji svog popularnog naslova Call of Duty: Warzone...

Kako je prošlog petka zvanično prenešeno, ova video igra definitivno dolazi na mobilne platforme, trenutno se nalazi u razvoju i uskoro će biti objavljeni svi uslovi koje će utvrditi izdavački timovi.

„Kreiramo potpuno novo AAA mobilno iskustvo koje će uneti zadovoljstvo, fluidnost i akciju na velikoj skali putem našeg naslova Call od Duty: Warzone svim igračima koji su u pokretu“, objavio je Activision. Warzone Mobile predstavljaće drugi Call of Duty naslov za mobilne uređaje, pored trenutne Call of Duty: Mobile video igre, koja je prvi put predstavljena 2019. godine.

Henderson je prethodno otkrio da će Warzone Mobile biti dodat PlaytestCloud bazi podataka i test platformi za mobilne igre u Nemačkoj, a planiran je kao sledeće veliko izdanje za 2022. godinu. Drugi Activision naslovi koji će dobiti svoje mobilne verzije uključuju Diablo Immortal, koji će takođe biti izbačen nešto kasnije ove godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group