Dolmen - Novi RPG SF/horor naslov stiže iz Brazila 2022. godine

Dolmen, nova naučno-fantastična RPG video igra, razvijena od strane brenda Massive Work Studio, biće izbačena sledeće godine za PC i konzole...

Nedavno je Koch Media predstavila svoju saradnju sa brazilskim studijom, koja će nam doneti ovaj naslov 2022. godine ekskluzivno za PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S i Xbox One. Zahvaljujući ovom novom partnerstvu, koje će novi naslov predstaviti pod Prime Matter zastavom, video igra će takođe biti dostupna i u prodavnicama.

Dolmen igra biće lansirana tokom sledeće godine na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series X i Xbox One platfrormama širom sveta kao akcioni naslov iz trećeg lica sa RPG elementima i loverkraftovskim zapletom koji poziva igrače da pronađu sve što se krije iza najmračnijih tajni univerzuma.

Zaboravljena planeta Revion Prime predstavlja mesto na kome se odigrava čitava radnja i donosi nimalo lak gejmplej zahtevajući od igrača adaptaciju i istraživanje, kao glavno oružije tokom stvaranja novih predmeta i komada korisne opreme od stvari koje pokupe sa leševa svojih neprijatelja, dok svaki korak koji naprave može biti poslednji.

Svemirski horor i naučna-fantastika predstavljaju najbolji opis igre u kojoj će Igrači biti u mogućnosti da iskoriste svoj XP kako bi poboljšali skilove i suočili se sa svim što im svemir dalje sprema. Nakon svega, za sada više od ovoga nije poznato, ali za kraj možemo citirati škotskog filozofa Dejvida Hjuma i njegovu čuvenu rečenicu: "život čoveka za univerzum nema veću vrednost od ostriga", a uskoro ćemo svi imati priliku da vidimo da li je bio u pravu ili ne.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group