God Of War 4 – Gejmplej trejler

Vlasnici PS4 konzola uskoro dobijaju dugoočekivani nastavak legendarne video igre...

Iako je Kratos na kraju trećeg dela igre oduzeo sebi život, on je izgleda nekako preživeo i vratio se u svet živih. To je sve što za sada znamo o priči koja prati novi deo ove popularne video igre. Kratos ne samo što je živ, već pored sebe ima i sina koji ga prati i koji uči od njega.

Čini se da Kratos više ne živi u antičkoj Grčkoj i da je prešao u nordisjke krajeve gde su sneg i hladnoća normalna pojava. Čini se da je nemilosrdni ratnik pošao u potragu za mirnijim životom, ali ipak, nevolja je uvek tu gde je Kratos.

Smrtnik koji je ubio Boga rata, Aresa, i koji je sam postao Bog, ponovo je među smrtnicima i ponovo upada u neverovatne avanture i pohode. Još uvek nije poznato zbog čega Kratos ponovo mora da se bori i zašto je njegov sin u celoj priči, ali znamo da će ovo biti izuzetno kvalitetna video igra.

Gejmplej trejler od 15 minuta nam je pokazao mnogo detalja. Grafika je, naravno, prva stvar koja vam zapadne za oko. Likovi i svet koji vas okružuje zaista izlgedaju neverovatno realno, a boje i svetlosni efekti su neverovatni.

Druga vrlo važna stvar je igrivost koja se razlikuje od prošlih igrica, ali koja takođe deluje fantastično. Borbe sada više podsećaju na mehaniku koju poseduje Batman Arkham franšiza, ali Kratos je još uvek u stanju da napravi neverovatne kombo napade i da odseca ruke i noge svojim neprijateljima.

Ova igra biće dostupna samo korisnicima PS4 konzola, tako da ako ste PC gejmer ili neko ko poseduje Xbox, onda nećete biti srećni.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group