Mladog gejmera od zalutalog metka spasile Razer slušalice

Jedan gejmer iskoristio je Reddit platformu kako bi objasnio na koji su način njegove slušalice uspele da mu spasu život...

U okviru diskusije vezane za gejming proizvode kompanije Razer, korisnik Enough_Dance_956 podelio je fotografiju svojih gejming slušalica sa opisom incidenta u kome se našao iznad.

Ovaj korisnik objasnio je kako su mu njegove slušalice najverovatnije spasile život kada je zalutali metak proleteo kroz njegov prozor. Podelivši fotografiju svojih Razer slušalica oštećenih metkom i onu na kojoj se jasno vidi rupa na prozoru, reditovac je postavio ops: ’Razer je spasio moj život’.

Kako je dalje opisao: „U sredu ujutru, oko deset i trideset, zalutali metak je prošao kroz moj prozor i udario u gejming slušalice koje su u tom trenutku stajale na mojoj glavi. Da nije bilo ovih slušalica izuzetnog kvaliteta, najverovatnije bih bio mrtvo dete sa svega osamnaest godina. Ne mogu ni da pojmim bol koji bi moja porodica i prijatelji osećali i kroz šta bi u tom slučaju prolazili“.

Mladić je takođe izjavio da pokušava da stupi u kontakt sa nekim iz kompanije Razer kako bi im zahvalio od srca, što bi svako od nas bez sumnje uradio, jer su te slušalice očigledno kreirane od jako kvalitetnih materijala, sa korisnikom koji je dodao da u prvi mah nije ni znao šta je udarilo u njegovu glavu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group