Studio 2K Games najavio početak radova na novom izdanju Mafia franšize

U okviru proslave dvadesetog rođendana franšize, 2K Games i Hanger 13 kompanije stupile su u saradnju kako bi najavili potpuno novi Mafia naslov, koji se trenutno nalazi u razvojnoj fazi...

Vest stiže direktno putem zvaničnog blog posta razvojnog studija, u kome je generalni direktor Hanger 13 studija, Roman Hladik, izjavio: „Veoma sam srećan što mogu potvrditi početak radova na potpuno novom Mafia projektu. Iako je prošlo nekoliko godina i ne možemo podeliti ništa više u ovom trenutku, veoma smo uzbuđeni što nastavljamo sa radom na voljenoj franšizi i možemo zabaviti njene obožavaoce novim pričama“.

Kao što možete primetiti, detalji vezani za novi projekat legendarne franšize za sada ostaju nepoznati, ali su prethodni navodi Kotaku publikacije početkom ove godine naveli da se ovde može raditi o vraćanju samim počecima, odnosno da će igra biti postavljena u Italiji i da će raditi na Unreal Engine 5 platformi kompanije Epic Games.

Naravno, 2K i Hanger 13 studiji nisu potvrdili bilo šta od ovih glasina, niti su ih komentarisali, tako da su svi obožavaoci Mafia franšize primorani da sačekaju kako bi dobili zvanične izjave ovog razvojnog studija i izdavača. Imajući na umu da se nastavak nalazi u razvojnoj fazi, u skorijoj budućnosti možemo očekivati more informacija vezanih za njega.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group