Fotorealistična grafika novog Call of Duty ostavila igrače bez teksta

Novi Call of Duty Modern Warfare II predstavlja poslednje izdanje legendarne franšize Activision i Infinity Ward studija, dok obožavaoci serijala i dalje ne mogu da veruju koliko realistično izgleda jedan od njegovih nivoa...

Jedan korisnik Twitter platforme iskoristio je snimke svog prelaska jedne kampanje smeštene u idiličnom okruženju Amsterdama, uporedivši ih sa stvarnim snimcima sa ulica svog rodnog grada.

„Bože moj Amsterdam izgleda neverovatno realistično u novom Call od Duty naslovu“, napisao je on u opisu svog videa u kome možemo videti igračev karakter kako se kreće kroz gužvu i grupe turista, dok mu kapetan Prajs govori o zadatku putem bubice.

Brojni ljudi su bili oduševljeni realističnošću koja je predstavljena u novoj igri i koja je dovela do toga da jedan od najvećih amsterdamskih hotela tuži njene tvorce zbog njegovog uništavanja u virtuelnom svetu.

Svako ko želi da poseti ove lokacije koje se nalaze i u igri lično, uključujući i mesto pokraj kanala, smešteno odmah preko puta Oude Kerk, najstarije zgrade u Amsterdamu, može iskoristiti Google mape kako bi uporedio kadrove i sam se uveriti u brilijantnu reprodukciju koju je Activision izveo.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group