10 stvari koje niste znali o Tomu Hardiju

Popularni holivudski glumac krije tajne koje sigurno niste znali...

Tom Hardi je na glumačkoj sceni dosta dugo, ali je tek pre par godina počeo da privlači veću pažnju. Uloga koja ga je proslavila je lik Bejna kojeg je tumačio u trećem Nolanovom Betmenu. Posle Mračnog Viteza, Hardi je postao veoma primećen glumac u Holivudu i dobio je dosta dobrih uloga, od kojih je jedna i Pobesneli Maks kojeg je nedavno tumačio.

Pošto je jedan od najpopularnijih muških glumaca Holivuda, odlučili smo da vam predstavimo 10 stvari koje sigurno niste znali o njemu.

1. Majkl Fasbender je njegov veliki prijatelj

Ova dva glumca se druže još od početka Tomove karijere. Fasbender je takođe veoma uspešan glumac koji je glumio u velikom broju popularnih filmova. Njihovo prijateljstvo je još uvek veoma jako, a neki kažu da je to najjače priajteljstvo Holivuda.

2. Prve uloge bile su mu u seriji “BROTHERS” i u filmu “BLACK HAWK DOWN

2001. godina bila je najbitnija godina u Tomovom životu, jer je tada dovio svoje prve dve uloge.

3. Veliki je fan borilačkih veština

To se i može primetiti, pošto on zaista izgleda neverovanto, pa se vidi da je dosta vremena proveo u ringu i ispred džaka za udaranje. Tom trenira kikboks, džiu-džicu, boks i rvanje.

4. Obožava pse

On je verovatno jedan od najvećih ljubitelja pasa u Holivudu. Na svojim društvenim mrežama stalno kači slike sa dlakavim prijateljima i kaže da su oni definitivno najbolji prijatelji.

5. Imao je psa po imenu Pobesneli Maks

Izgleda da ga je sudbina navela da tumači ovog lika, jer se i njegov prijatelj tako zvao. Pošto je bio veliki fan originalnog filma, bilo je logično da Tom bude taj koji će naslediti Mel Gibsona.

6. Njegov glumački uzor je Geri Oldman

Ovaj britanski glumac je po Tomovom skromnom mišljenju najbolji, jer je sposoban da uradi neverovatne glumačke transformacije, što je najveći izazov za jednog glumca.

7. Bio je zavisnik 

Tom Hardi je još kao maloletnik ušao u svet droge i opijata, ali je na svoju i našu sreću uspeo da se opameti i da počne da živi normalan i čist život.

8. Voli da pomaže ljudima

Pošto je i sam bio zavisnik, Tom svoje slobodno vreme troši tako što ide na grupe i sastanke sa zavisnicima i pomaže im da se izbore sa svojom bolešću.

9. On je porodičan čovek

Iako glumi zavodnike i opasne momke, Hardi se trudi da ostane porodičan čovek i kaže da mu je najveći san porodica sa puno dece i životinja u kući.

10. Bio je maneken

Pre nego što je uplovio u glumačke vode, Tom Hardi je bio veoma uspešan maneken i model.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group