Dženifer Lorens otkrila BIZARAN razlog zbog kojeg ne voli seks

Iako se često skida u filmovima, ova mlada glumica je otkrila da nije veliki fan seksa...

Kada je reč o mladim i uspešnim glumicama, onda nam ne treba mnogo da nam Dženifer Lorens padne na pamet. Ova mlada glumica je svetsku slavu stekla u filmovima kao što su „Hunger Games“ i „X Men“ i sa svojih 28 godina, jedna je od uspešnijih mladih glumica u Holivudu.

Pored svojih glumačkih sposobnosti, Dženifer je poznata po svom prelepom telu, ali i po svojim filmovima koji često pronalaze način da je dovedu u situaciju kada nema mnogo odeće na sebi. Mnogi popularni glumci koji su sarađivali sa njom, uključujući i Krisa Preta, su rekli da je Dženifer neverovatno lepa i da će njena lepota tek doći do izražaja kada dođe u zrelije godine.

U jednom od svojih ostvarenja, „Red Sparow“, glumica glumi zavodljivog špijuna koji pored akcionih scena prikazuje i svoje golo, atraktivno telo. To je navelo mnoge da je pitaju – da li ona voli seks?

Dženifer je poznata po tome što iskreno odgovara na pitanja, pa je rado svim novinarima odgovorila i na ovo pitanje, a njen odgovor šokirao je mnoge.

Lorensova kaže da nije opsednuta seksom i da ne voli da ga upražnjava često i da za to ima jedan BIZARAN razlog. Ona tvrdi da je veliki germofob i kaže da ne voli da ima seksualne odnose jer se plaši polnih bolesti. Osobe sa kojima seks upražnjava su bile samo njeni partneri koje je dobro poznavala, pa je čak i sa njima izbegavala redovne odnose.

Ona kaže da nije sve u seksu i da ređa iskustva kasnije postaju lepša, ali takođe dodaje da se svaki put plaši da će dobiti neku polnu bolest. Ipak, kada je u dugogodišnjoj vezi sa osobom koju voli, kaže da se tada ne boji i da joj seks postaje lepo i prijatno iskustvo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group