Glumac Endi Serkis tvrdi da će Kraljevstvo majmuna oduševiti publiku

Glumac koji je prethodno igrao Cezara, vođu plemena naprednih majmuna, sada će imati priliku da uživa u franšizi iz pozicije obožavaoca po prvi put nakon više od jedne decenije...

Razgovarajući sa ljudima CinemaBlend publikacije, britanski glumac je podelio novi uvid u predstojeći naučno-fantastični naslov, koji će stići pod dirigentskom palicom Vesa Bala, zaduženog za režiju Mazerunner franšize.

Kako je glumac izjavio: „Smatram da će Ves odraditi sjajan posao sa ovim filmom. Smatram da, prema onome što sam čuo i video, postoje neverovatna konceptualna dela u kojima je priča smeštena i odakle će novo izdanje krenuti, zbog čega smatram da će ljudi njime doslovno biti oboreni sa nogu“.

Novi film zaista zvuči kao monumentalni projekat jer se nalazi u razvoju još od 2019. godine, što opet nije vremenski period koji su zahtevali Avatar 2 ili Boyhood, ali je i dalje zavidno vreme posebno kada u vidu imamo da većina naslova za kompletiranje zahteva između jedne i dve godine.

Novi film će startovati godinama nakon događaja iz Planeta majmuna: Rat naslova, u kome su brojni majmuni stigli u oazu do koje ih je Cezar vodio. Sa kraljem majmuna koji je sada mrtav, njegovo nasleđe se nastavlja jer primati i dalje vladaju ljudima koji su nazadovali u divlje stanje.

Međutim, jedan posebni majmun koristi Cezarova učenja kako bi pokorio i porobio druge klanove, u okviru potrage za poslednjim tragovima tajne ljudske tehnologije, dok se drugi majmun upušta u putovanje ka osvajanju slobode zajedno sa mladom devojkom.

Oven Tig u novom filmu glumi Korneliusa, Cezarovog sina, kome se pridružuje Freja Alan, najpoznatija po svojoj ulozi u Vičer naslovu, Piter Makon u ulozi Orvela, Eka Darvil kao Džesika Džons i Kevin Durand iz FX serijala The Strain.

Prošlog meseca Bal je najavio da će snimanje filma biti kompletirano u Sidneju, gde se ekipa nalazi još od prošlog oktobra, sa većim delom scenarija koji je napisan tokom pandemije. Reditelj je podelio snimak zelenog ekrana i predstavio animirane majmune i filmsku ekipu koja aplaudira, izjavivši u dvadeset i četiri sekunde dugačkom klipu: „U redu ljudi, avantura je gotova, recite zbogom svima“. Kraljevstvo planete majmuna premijerno će biti prikazano 24. maja sledeće godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group