Glumci koji su zamalo poginuli na snimanju

Evo zbog čega postoje dubleri...

Iako mnoštvo holivudskih glumaca ima dublere koji ih zamenjuju u opasnim scenama, ovi glumci su hteli da opasne scene urade sami i da pokažu svoj kvalitet. To je dovelo do toga da njihov život bude ozbiljno ugrožen, pa su ovi glumci zamalo izbegli smrt.

Pogledajte o kojim glumcima je reč.

Majkl Foks - Back to the future 3

U trećem nastavku legendarnog filma, Majkl Foks je morao da visi obešen o kanap. On je insistirao da bude stvarno obešen kako bi scena bila što realnija. To je dovelo do doga da se on onesvesti i zamalo uguši.

Isla Fišer - Now you see me

U jednoj sceni, Isla je morala da bude zaključana u velikom vodenom akvarijumu. Ona je bila pod vodom skoro 2 minuta i počela je da ostaje bez vazduha. Na svu sreću, snimateljska ekipa je primetila da nešto nije uredu pa je Isla izašla ne povređena.

Silvester Stalone - Rocky 4

U epskoj bitci između Rokija i Ivana Draga razmenjeno je mnoštvo strahovitih udaraca. Ono što mali broj ljudi zna je da su ti udarci bili pravi i da su zamalo ubili Stalonea. On je tražio od Dolf Lundgrena da ga udara iz sve snage, kako bi borba izgledala što realnije. To je dovelo do toga da Silvester završi u bolnici zbog ozbiljnijih povreda glave i otečenog srca.

Dženifer Lorens - The Hunger Games

Tokom snimanja, Dženifer Lorens je bila izložena velikim količinama dima, koji je prouzrokovao gušenje i mučninu. Zbog brzog reagovanja filmske ekipe, Lorens je uspela da sačuva glavu.

Šarliz Teron - Aeon Flux

Verovali ili ne, tokom jedne od svojih akcionih scena, prelepa glumica je slomila vrat tako što je pokušavala da uradi salto. Na svu sreću, povreda je bila blaža i ona se vratila na snimanje za samo 5 nedelja.

Džejson Statam - Expendables 3

Statam je na snimanju trećeg dela Plaćenika kamionom sleteo u Crno more i zamalo poginuo. Spasilački tim je na vreme reagovao i izvukao zarobljenog Statama koji je zajedno sa kamionom tonuo u more.

Džeki Čen - God's Armor 2

Džeki Čen je čovek kojem se svi dive i to zbog činjenice da svoje vratolomije radi sam. To je rezultiralo da ovaj akcioni glumac slomi skoro sve kosti u svom telu i da nekoliko puta ugrozi život. Ipak, tokom snimanja filma Božiji oklop 2, Džeki je ozbiljno povredio svoju glavu, vrat i kičmu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group