Idris Elba u pregovorima za ulogu u novom Bond filmu

Prema izvorima bliskim temi, Idris Elba je trenutno u pregovorima za ulogu u predstojećem 007 filmu, ali se on neće naći u glavnoj ulozi tajnog agenta...

U prošlosti, Elba je povezivan sa ulogom superšpijuna u nastavku ove franšize, nakon što je Danijel Krejg najavio odlazak, ali je on priznao prošlog meseca na londonskoj premijeri filma da se on ipak neće naći u ulozi Džejmsa Bonda.

Sudeći prema dodatnim informacijama, Idris Elba trenutno je u pregovorima za jednu ulogu u franšizi i sledeći Bond film. Kako je The Sun preneo, prema ličnom insajderu, Idris je imao neformalne razgovore sa studijom i rečeno mu je da postoji jedna idealna uloga u sledećem Bond filmu za njega, ukoliko je želi.

Idris verovatno neće biti glavni karakter, ali su ljudi iza franšize svakako prepoznali kvalitete, poštovanje i težinu koju on u nju može uneti, tako da bez sumnje žele da sarađuju sa njim i razviju potpuno originalni karakter za predstojeći projekat. Takođe je potvrđeno da su ovi pregovori još uvek u ranoj fazi, ali deluje kao da bi Idris sa novom angažmanom mogao postati glavna negativna uloga.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group