Kako je Pamela pomogla Džeku Nikolsonu u vrućoj Playboy trojci

Pamela Anderson je imala veoma uzbudljiv život, od izgradnje svog imena u Playboy imperiji do uloge u Čuvarima plaže, koja ju je svakako ustoličila kao jednu od najvećih zvezda devedesetih...

Čuvena plavuša ponovo stiže na naslovne strane zbog svojih memoara, u kojima otkriva dosta o životu u Holivudu, u kome je imala kontakta sa brojnim poznatim ličnostima, objavljujući brojne sitne detalje vezane za neka dešavanja kojima je svedočila na žurkama i privatnim zabavama. Jedna od ovih anegdota pedesetpetogodišnje Pamele vezana je za Hju Hefnerovu sada ozloglašenu vilu u Los Anđelesu.

Prisećajući se jedne divlje noći, prepune narkotika, žestokog seksa i alkohola, Pamela je privukla pažnju delom svoje knjige objavljenim u Variety magazinu i u kome opisuje svoj susret sa Džekom Nikolsonom koji je bio u akciji sa dve prelepe žene u kupatilu. Iako ovo nije ništa nečuveno, pošto je Nikolson naširoko poznat kao stari plejboj i čovek kome ništa nije strano, Andersonova tvrdi da mu je ona pomogla malo kako bi poboljšao svoje performanse.

Kako je nekada najpopularnija plavuša, danas multimilioner i penzionisana seks ikona, napisala u svojim memoarima: „Oni su se smejuljili i ljubili strastveno uz jedan zid, klizajući se jedno o drugo. Ušla sam unutra kako bih iskoristila ogledalo, savivši se preko lavaboa kako bih popravila sjaj na usnama. Pokušala sam da ne gledam, ali nisam uspela da izdrdžim i uhvatila sam njegov pogled u refleksiji. Mislim da ga je to dovelo do vrhunca, zbog toga što je u trenuktu ispustio smešan zvuk i izjavio: ’hvala ti lutko’“.

Osvrćući se na tu burnu noć Andersonova je, kao jedna od onih koja nikada nije rekla ni jednu lošu reč za svoj boravak u vili, niti danas tvrdi da je žrtva, izjavila kako je bilo izuzetno čudno i prijatno biti okružen svim tim neverovatnim ljudima, a kako je u svojim memoarima zaključila: „To je jednostavno bila potpuna sloboda. Ovo mesto je bilo ispunjeno umetnicima, filantropima, intelektualcima, kavaljerima, vitezovima i predivnim ženama. To je bilo zaista neverovatno iskustvo“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group