Kris Karter najavljuje veliki povratak legendarne The X-Files serije

Sudeći prema poslednjim izveštajima, The X-Files serija biće ponovo oživljena od strane reditelja Rajana Koglera...

Debitujući nezavisnim filmom Fruitvale Station, Kogler je stigao u sam vrh Holivuda izbacivanjem Creed naslova 2015, Marvelovim Black Panter izdanjem iz 2018. i Black Panther: Wakanda Forever nastavkom iz prošle godine.

Tokom svog pojavljivanja u On the Coast emisiji CBC mreže, tvorac legendarnog The X-Files serijala, Kris Karter, govorio je o Koglerovom projektu oživljavanja hit serije koja je obeležila decenije.

„Upravo sam razgovarao sa ovim mladim čovekom, Rajanom Koglerom, koji će biti zadužen za pokretanje The X-Files priče iz početka sa šarenolikom glumačkom postavom“, izjavio je Karter. „On je u prilično teškoj poziciji, jer smo mu uzeli previše posla, pokrivajući toliko mnogo po pitanju tema“. Iako ništa još uvek nije zvanično potvrđeno, u Karterovoj izjavi potpuno je jasno da se nešto nalazi u svojoj ranoj razvojnoj fazi i da je Rajan Kogler povezan sa ovim projektom.

2018. godine, Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson reprizirali su svoje ikonične uloge FBI agenata Foksa Moldera i Dejne Skali. Ovo ponovno okupljanje donelo je obožavaocima jedanaestu sezonu The X-Files serije, koja je postala kulturološki fenomen od kada je premijerno predstavljena davne 1993. godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group