Kristijan Bejl u novom horor triler spektaklu Pale Blue Eye

Više slika

Više slika

Kristijan Bejl pridružio se postavi sastavljenoj od brojnih zvezda na snimanju interesantnog novog horor filma koji stiže na Netflix...

Pale Blue Eye naslov prati detektiva veterana, Augustusa Landora, koga igra Bejl, tokom njegove istrage niza brutalnih ubistava, uz pomoć mladog kadeta koji će na kraju ostaviti sve iza sebe i nastaviti dalje kako bi postao svetski poznati pisac Edgar Alan Po, za čiju je reinterpretaciju zadužen Heri Meling.

Reditelj Skot Kuper tvrdi kako je oduvek želeo da ekranizuje rad slavnog Edgara Alana Poa iz njegove lične perspektive.

Kako je izjavio za Tudum: „Zbog mog oca koji je predavao engleski i tone literature koja je bila svuda po našoj kući, Po je stigao u moj svet kada sam bio mali i odmah sam bio potpuno fasciniran njegovim radovima. Nakon što sam završio Crazy Heart naslov, otac mi je rekao da postoji jedan roman koji nikako ne bi trebalo preskočiti, a to je bio The Pale Blue Eye, sa Edgarom Alanom Poom kao karakterom koji se nalazi u centru jedne velike istrage“.

’All-star’ postava glumaca uključuje Kristijana Bejla, Herija Melinga, Džilijen Anderson, Lusi Bojnton, Šarlot Ginzburg, Herija Lotija, Tobija Džonsa i Roberta Duvala.

Zvanični sinopsis novog The Pale Blue Eye filma glasi: „Vest Point, 1830. godina. Detektiv umoran od sveta upošljen je kako bi diskretno istražio jeziva ubistva kadeta. Sa kadetskim kodom ćutanja kao velikom preprekom ispred sebe, on angažuje jednog od njih kako bi mu pomogao u rasvetljavanju ovog slučaja, mladog čoveka koga će svet kasnije upoznati kao Edgara Alana Poa“.

Pale Blue Eye film premijerno će biti prikazan u bioskopima predstojećeg decembra i putem Netflix platforme 6. januara sledeće godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group