Kristijan Bejl veruje da su ekstremne transformacije ostavile traga na njegovom telu

Kristijan Bejl cenjen je u prošlosti zbog svojih drastičnih promena namenjenih prilagođavanju ulogama u njegovim filmovima...

Međutim, njegove ekstremne telesne promene u svrhe filmova definitivno ne dolaze bez svojih rizika, tako da zvezda Mračnog viteza nije stranac kada je reč o povredama u okviru njihovih rezultata. Četrdeset i osam godina star glumac tokom 2014. godine i nabacivanja kilaže za ulogu u filmu American Hustle doživeo je diskus herniju.

Bejl, koji je tada imao oko trideset i devet godina, dodao je svom telu devetnaest kilograma radi uloge prevaranta Irvinga Rozenfilda. Međutim, režiser Dejvid O. Rasel priznaje da je upozorio glumca i naredio mu da prestane sa transformacijom zbog uloge nakon što je povređen.

Kako je Rasel izjavio za medije: „U jednom momentu sam mu rekao da je dosta. Izgubio je 7,6 centimetara u visini i pretrpeo diskus herniju. On je tiha, draga i pametna osoba neverovatnog entuzijazma i pasije. Žene smatraju da je seksi u ovom filmu, ali sve je to u očima“.

Bejl je takođe priznao da kako stari, on sve teže podnosi ove drastične razlike u kilaži kojima je podvrgavao svoje telo godinama unazad zbog svojih uloga i da su one itekako ostavile traga na njegovom telu.

Kako je Bejl dodao: „Mislim da bez sumnje starim. Smatrao sam da ću sa lakoćom izgubiti težinu koju sam nabacio za American Hustle. Rekao sam sebi za dva meseca biću ponovo ravan i sve će biti u redu. Imao sam 83 kg i na kraju završio sa 103 za ovaj film. Vraćanje na staro trajalo je gotovo šest meseci nakon kompletiranja snimanja, ali da sam bio u svojim ranim dvadesetim, sve bi bilo gotovo za dva meseca“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group