Mark Volberg razmišlja o svojoj glumačkoj penziji

Holivudska zvezda već dugi niz godina je deo industrije, još od dana kada je bio član popularne hip-hop grupe Marky Mark and the Funky Bunch pa sve do sada, decenijama predstavljajući jednu od najpoznatijih zvezda u gradu anđela...

U poslednjem razgovoru sa ljudima iz Cigar Afficionado magazina, Volberg je naveo svoje potencijalno penzionisanje iz filmske industrije. On je nagovestio da potencijalno neće preći previše pre nego što se povuče u potpunosti, izjavljujući: „Definitivno sada radim više nego što sam ikada u životu“.

Kada je stigao do svoje budućnosti, Volberg je objasnio: „Određeni poslovi se na određeni način grade lično, predaju se sledećem ili jednostavno izađete iz njih. Nadam se da će moja deca naslediti neke poslove, čekamo da vidimo koja su njihova interesovanja, ali smatram da neću biti u glumi previše dugo, posebno ne zbog tempa kojim sada radim stvari. To je sigurno, posebno zbog toga što je ovo najteža stavka u svemu“.

Prošle godine, Volberg je podelio sa medijima svoju novi svakodnevni režim ishrane i fitnesa, a kao neko ko je već poznat po po svojim rigoroznim rutinama i ustajanju rano kako bi započeo dan, popularni glumac potvrdio je da svoje aktivnosti organizovao svakodnevno sa početkom od pola četiri ujutru. Iako je ovo veoma rano, za Volberga je ovo taman i kako sam objašnjava, buđenje u između tri i četiri ujutru omogućuje mu da završi sve što je potrebno vezano za posao i putem mejla stigne do svih sa kojima radi i ispoštuje svoje obaveze.

Ono što je njegovo glavno zanimanje predstavlja aktivno investiranje u porodični lanac brze hrane, zajedno sa vođenjem fitnes kompanije F45 Training. On je takođe investitor u kompaniji Flecha Azul koja se bavi kreiranjem tekile, suvlasnik je u predstavništvima Chevrolet, Buick, GMC i RV brendova u Ohaju, dok su njegovi lični brendovi Municipal Apparel i Unrealistic Ideas LLC, tako da deluje da čak i bez glume, Volberg i dalje ima mnogo toga što ga može održavati aktivnim do duboke starosti.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group