Marvelova zvezda ponovo hoda i na pravom je putu do potpunog oporavka

Džeremi Rener je podelio nove informacije o svom zdravlju nakon zastrašujuće nesreće koja mu se dogodila u januaru...

Holivudski glumac pretrpeo je ozbiljne povrede nakon što je pokušao da pomogne i oslobodi ljude iz njihovog vozila koje je ostalo zatrpano u mećavi, polomivši više od trideset kostiju u telu i pretrpevši traumu grudnog koša, koja je zahtevala operaciju.

Međutim, Marvelova zvezda zaista ulaže nadljuske napore u svoj oporavak i nakon poslednjeg javljanja obožavaocima u kome je pre nekoliko meseci izjavio kako ’krši sve svoje ciljeve po pitanju progresa’, Rener je sa svetom podelio snimak u kome ga možemo videti kako ponovo hoda na pokretnoj traci. Prošlo je oko tri meseca od njegove nesreće, tako da je poslednji snimak predstavio izvanredan napredak posebno zbog povreda koje je pretrpeo.

Glumac je putem Tvitera podelio svoj video, napisavši: „Sada moram naći druge stvari koje mi mogu okupirati vreme, kako bi se moje telo oporavilo od moje volje“. Svi ljudi zabrinuti za njegovo zdravlje odmah su čestitali zvezdi Hawkeye naslova na njegovom trudu i poželeli mu još brži povratak normalnom životu.

Ovo je poslednji uvid u Renerov put oporavka, ali uprkos svom njegovom napretku ispred njega je još dosta posla kako bi se u potpunosti vratio u normalu. Nema sumnje da je Rener tvrd orah, a kako je njegova supruga u januaru izjavila: „Svako ko poznaje Džeremija, zna da je on borac i da se ne šali sa tim stvarima. On je potpuno fokusiran na oporavak i ciljeve koji ga do njega vode. Ne možemo biti pozitivniji kada je reč o putu koji predstoji“.

Rener je povređen ispred svoje kuće tokom novogodišnjeg dana u blizini jezera Taho kada je pokušao da oslobodi zarboljeni automobil sa svojim čistačem snega. Na kraju, njegov čistač snega se prevrnuo i priklještio glumca, zbog čega je morao helikopterom hitno da bude prebačen u bolnicu u kritičnom, ali stabilnom stanju.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group