Miki Rurk javno uputio žestok udarac Tom Kruzu

Dok glavni čovek Top Gun: Maverick naslova uživa u svom decenijama očekivanom nastavku, koji se trenutno prikazuje u bioskopima, glavni negativac Iron Man 2 filma imao je šta da kaže o njemu...

Najpoznatiji ’loši momak’ Holivuda, Miki Rurk, svoj brilijantni glumački potencijal i ogromnu slavu odbacio je pokazujući svima srednji prst, nastavljajući da se bori za opstanak u vihoru problema i haosa koji se gomilao oko njega u svim sferama života.

Čovek koji je danas konačno pronašao mir nakon trake koja ga je dovela do kraja ličnog i profesionalnog puta ka samouništenju, ponovo se vraća u velikom stilu, a kao uvek bez dlake na jeziku ova glumačka i bokserska legenda oplela je po svom kontraverznom kolegi i članu Sajentološke crkve.

Tokom intervjua datog Pirsu Morganu, glumac i bivši bokser izjavio je da prodaje karata ne znače ništa ukoliko niste dobri u svom zanatu. Britanski TV voditelj upitao je Rurka šta on misli o tome što je Maverick naslov uspeo da izvuče milijardu dolara na blagajnama širom sveta.

„To meni ne znači ništa“, rekao je Rurk. „Čovek radi isto i igra istu ulogu već trideset i pet godina. Za to ne mogu da imam nikakvog poštovanja. Ne marim za novac i moć. Ono za šta marim jeste da gledam rad Al Paćina, Kristofera Vokena, De Nirove rane radove, rad Ričarda Harisa i rad Reja Vinstona. To su tipovi glumaca na koje se ugledam. Monti Klift i Brando nekada. Dosta drugih momaka koji su pokušali da se okušaju kao glumci i u tome su uspeli.“

Morgan je upitao Rurka direktno da li on smatra Kruza dobrim glumcem, na šta je zvezda brojnih velikih naslova, uključujući i njegovu sjajnu ulogu u The Wrestler filmu, dala najbrutalniji odgovor: „Smatram da je on potpuno nebitan u mom svetu“.

Naravno, Rurk nije jedina slavna niti javna ličnost, koja misli na isti način i ne deli najlepše mišljenje o Kruzovom trenutku pod suncem, jer je nakon izbacivanja Mavercik naslova, zvezda King of Queens serije, Lea Remini, prozvala slavnog glumca za 'zločine protiv čovečnosti' i zlodela u kojima njegova crkva ima umešane prste.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group