Naučnofantastični klasik dobija nastavak u kratkom serijskom formatu

Izvori bliski temi zvanično su potvrdili da je kompanija Amazon zvanično dala zeleno svetlo za nastavak Blade Runner naslova u serijskom formatu...

Igrani serijal ograničenih epizoda biće nazvan Blade Runner 2099 i njegov razvoj krenuće u februaru sledeće godine. Iza pozicije izvršnog direktora nove serije naći će se potpis Ridlija Skota, koji je inicijalno potvrdio da će snimanje krenuti sledećeg novembra.

Za sada su otkriveni minimalni detalji vezani za radnju, ali sam naslov sugeriše da će se ona odvijati pedeset godina nakon Blade Runner 2049 izdanja, naslova snimljenog 2017. godine u vidu direktnog nastavka originalnog kultnog klasika.

Glumačka postava nove serije za sada nije zvanično najavljena, dok će čitav projekat verovatno biti jedan od najambicioznijih kompanije Prime Video do sada. Novi serijski nastavak dvodelnog filma predstavljaće najveći žanrovski materijal na kom je Amazon radio u prethodnim godinama, ali ćemo ipak za zvanični datum njegove premijere morati da sačekamo još malo.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group