Nikolas Kejdž ne mora biti u Marvelovom filmskom univerzumu zbog toga što je on NIK KEJDŽ

Nikolas Kejdž je pružio obožavaocima jasan razlog zbog kog on nema potrebu da bude u Marvelovom filmskom univerzumu...

Slavni glumac je govorio o trenutnom stanju filmova o superherojima, prihvatajući Variety Legend & Groundbreaker nagradu na Filmskom festivalu u Majamiju.

„Moram biti fin kada je reč o Marvelovim filmovima, zbog toga što sam sebe nazvao po Sten Lijevom karakteru imena Luk Kejdž“, preneo je Variety. „Šta bi sada trebalo da uradim, da spuštam Marvelove filmove? Sten Li je moj nadrealistički otac. On mi je dao ime. Razumem šta je frustracija. Zaista. Ali, smatram da postoji dovoljno mesta za sve. Gledam filmove kao što je Tor. Gledam razne umetničke i nezavisne naslove. Smatram da ima dovoljno mesta za sve.“

Kada je upitan da li bi ponovo želeo da se pojavi u MCU naslovu, Kejdž je odgovorio: „Ne moram biti u Marvelovom filmskom univerzumu. Ja sam Nik Kejdž“. Glumac je takođe diskutovao i o prekinutom projektu Tima Bartona iz devedesetih - Supermen živi, koji je, sudeći prema Kejdžu, ostao na polici da skuplja prašinu nakon što je Warner Bros izgubio mnogo novca na Mars napada naslovu istog reditelja iz 1996. godine.

„To je bio osvrt na Supermena iz osamdesetih, koji je imao dugu crnu kosu nalik samurajima“, izjavio je Kejdž. Kada je upitan vezano za ukidanje ove reinterpretacije, glumac je dodao: „Smatrao sam da će on biti zaista drugačiji, pomalo mekši, nalik emo Supermenu, ali nikada nismo stigli dotle“.

Kejdž je igrao u Marvelovom naslovu Ghost Rider iz 2007. godine, nakon kog je usledio i nastavak Ghost Rider: Spirit Of Vengeance četiri godine kasnije. U narednom velikom projektu, Kejdž igra Drakulu u horor komediji Rendfield, gde glumi pored Nikolasa Holta, Bena Švarca i Avkvafine, dok ovaj film ima zakazanu bioskopsku premijeru za 4. april ove godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group