Predator - trejler

Još jedan kultni film dobio je svoj moderni rimejk, a mi nismo sigurni koliko je to pametna odluka...

Izgleda da je rediteljima u Holivudu ponestalo ideja, jer nam se čini da je svaki drugi film rimejk ili nastavak nekog filma koji je snimljen pre 20 ili više godina. Iako smo mislili da će Predator, biti franšiza koja neće moći da se ributuje, prevarili smo se jer je sada izašao trejler za novi Predator film.

Još uvek je nepoznato da li je ovaj film povezan sa prethodnim Predator filmovima, ali je jedno sigurno, ovo je rimejk koji će nam doneti nove glumce, novu priču i nove efekte. Trejler nam je otkrio malo detalja, ali smo mogli da zaključimo da jedan mali dećak slučajno dolazi do vanzemaljskog signalizatora koji šalje poziv Predator vanzemaljicma. Sada najveći ratnici u univerzumu dolaze na zemlju da je pokore, a naučnici su otkirli da su oni pronašli način da se unaprede i da evoluiraju posle posete svakoj planeti.

To znači da ćemo verovatno videti drugačije Predatore sa drugačijim moćima. Naravno, ne kažemo da će ovaj film biti loš jer postoji dosta mogućnosti u kojima on može da zasija, ali smo sigurni da ćemo ga mi, ali i svi drugi upoređivati sa starim filmovima koje će vrlo teško uspeti da pobedi.

Pogledajte trejler i recite nam šta mislite.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group