Prvi uvid u poslednje dve epizode četvrte sezone serije Stranger Things

Kompanija Netflix polako se priprema za premijerno predstavljanje drugog poglavlja četvrte sezone hit serije Stranger Things, omogućujući uvid u nešto materijala putem prvih zvanično objavljenih fotografija...

Nove fotografije pružaju publici mogućnost da vide nešto od onoga što ih može očekivati, sa starim i novim likovima koji će se boriti dalje u sjajnom zapletu i u pripremi za konačno zatvaranje poslednje sezone. Fotografije nam jasno nagoveštavaju da su svi karakteri i dalje razdvojeni po grupama i da se svaka od njih pojedinačno suočava sa ličnim dilemama i izazovima, uključući Jedanaesticu koja istovremeno pokušava da povrati svoje moći i Hopera koji nastoji da se izvuče iz Rusije, dok su oni koji su ostali u Hokinsu i dalje uključeni u konflikt sa Veknom.

Prvi deo četvrte sezone je premijerno prikazan na Netflix platformi prošlog meseca i stigao je sa sedam epizoda. „Volume two“ ovog izdanja stići će u dve epizode sa ukupno četiri sata materijala, sa prvom koja će trajati sat i dvadeset pet minuta i finalnom koja će biti dugačka dva ipo sata, što je najduža epizoda u istoriji serijskog programa ikada snimljena. Uspešna serija koja nas je prilično lepo iznenadila prvom sezonom, u četvrtoj sezoni imala je gotovo trista miliona sati po pitanju pregleda u prvih nekoliko dana, potpuno potiskujući drugu sezonu Bridgerton naslova.

U međuvremenu, potvrđena je i peta sezona Stranger Things serije, koja će ujedno biti i poslednja, dok su braća Dafer izjavila da će četvrto poglavlje biti ostavljeno otvoreno na kraju, kako bi se priča prenela u peto izdanje. Stranger Things Season Four Volume Two, odnosno osmi i deveti deo biće dostupni na Netflix platformi od prvog jula.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group