Prvi zvanični trejler za film o medi koji je pojeo trideset kilograma kokaina

Stigao je zvanični trejler za novi i veoma čudni film o medvedu koji je pojeo više od trideset kilograma kokaina...

Keri Rasel i Ošea Džekson Mlađi pojaviće se u filmu zaduženom za predstavljanje nestašnog mede koji je naišao na veliku količinu kokaina i odlučio da se provede za sve pare. Publika samim tim može očekivati potpuni haos i neverovatne prizore jer će životinja biti drogirana kao tri hiljade Kolumbijaca zajedno.

U jednom delu haotičnog trejlera moguće je videti karakter Tajlera Fergusona u otkrovenju da medvedi i dalje mogu da se popnu na drvo uprkos tome što su im vene pune magičnog praha, dok u drugom segmentu možemo videti nekoga ko sasvim razumno pita šta se to dođavola sa ovim medvedom dešava.

Verovali vi u to ili ne, Kokainski medved je film baziran na istinitim događajima iz 1985. godine, kada je mrki medved navodno pokusao masivnih trideset kilograma prvoklasnog kokaina pre nego što je predozirao. Međutim, prema izveštajima iz tog vremena, ovaj medved je otkrio drogu nakon što je paket ispao iz aviona osuđivanog švercera narkotika Endruja Tortona, odlučivši da se posluži. Torton je bio bivši policajac odeljenja za narkotike koji je na kraju upao u posao dilovanja istih, što je sasvim prirodan sled događaja, naravno.

Govoreći o svom novom filmu, reditelj Elizabet Benks, izjavila je: "Svi moji filmovi su se uglavnom bavili autsajderima, ali nevezano sa tim ko ste i šta ste vi, kada se sretnete sa medvedom na kokainu, vi ste autsajder u toj situaciji, a upravo je ovo bila ogromna prilika za dodavanje obilja komedije i uzbuđenja."

Benksova je dodala kako je svoju inspiraciju vukla iz horor klasika kao što su Ralje: "Obožavam horor kao žanr, volim krvoproliće koje ovi filmovi pružaju i horor komediju, zajedno sa Semom Rejmijem i Džonom Karpenterom. Radnja ovog filma smeštena je u 1985. godinu, tako da sam imala pravu priliku da kreiram omaž toj vrsti filmova, istovremeno radeći nešto unikatno, jer se ovde radi i o karakternom komadu takođe". Film o medi na kokainu stići će u bioskope 24. februara sledeće godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group