Slavni Nik Kejdž se vraća u novoj komediji kompanije A24

Legendarni Nikolas Kejdž biće zvezda najnovije komedije Dream Scenario, za čiji je scenario i režiju zadužen Kristofer Borgli, dok će se produkcijom pozabaviti Ari Aster, tvorac naslova kao što su Hereditary i Midsommar...

Radnja nove komedije još uvek nije zvanično objavljena, ali kako Variety publikacija prenosi, za produkciju pored Astera biće zadužen i Lars Knudsen, iz brenda Square Peg, zajedno sa Džejkobom Džafkeom i Tajlerom Kampelonom, dok će A24 kuća biti zadužena za finansije i režiju.

Dream Scenario naslov predstavljaće četvrtu zajedničku saradnju A24 i Sqare Peg brendova nakon Hereditary, Midsommar i Disappointment Blvd izdanja, od kojih smo u poslednjem mogli da vidimo Hoakina Finiksa, Nejtana Lejna, Pati Lupon, Ejmi Rajan i Parkera Posija zajedno.

Kejdž je nedavno odigrao fikcionu verziju sebe samoga u akcionoj komediji The Unbearable Weight of Massive Talent, filmu koji je dobio veoma dobre ocene publike i kritike.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group