Supruga najjačeg čoveka na svetu odgovorila na pitanje koje svi postavljaju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelsey Henson (@kelc33)

Kada pogledate čuvenog Tora, odnosno Haftora Juliusa Bjornsona, i njegovu suprugu Kelsi, sigurno se i vi zapitate da li je ova lepotica uzela veći zalogaj nego što može pojesti...

Kelsi Henson, supruga jednog od najjačih ljudi na planeti, Haftora Bjornsona, dala je odgovor na pitanje koje svi često postavljaju u jednom od svojih najnovijih intervjua. Glumac, koji je najpoznatiji po svojoj ulozi čudovišnog Gregora Planine Kleganea u seriji Igra Prestola, takođe se pojavio u filmovima kao što su Rat Faraona i Operacija Ragnarok. Rođen na Islandu, Bjornson je visok impozantnih 206 cm, i iako bi mnogi pomislili da će kao svoju izabranicu odabrati osobu sličnih gabarita, on je ljubav svog života pronašao u ženi koja je njegova potpuna suprotnost.

Bjornson je oženjen Kelsi Henson koja ima trideset i četiri godina i visoka je svega 157 centimetara. S obzirom na drastičnu razilku visini, mnogi su se zapitali kako se ovaj par uopšte ljubi, što je jedan obožavaoc želeo da sazna, postavljajući baš to pitanje u okviru Q&A sesije koju je Hensonova održala na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelsey Henson (@kelc33)

„Kako se ljubite? Da li svaki put skočiš u njegovo naručje i obmotaš noge oko njegovog struka? Molim te objavi fotografiju ove impresivne akcije!” Budući da je pitanje bilo simpatično, Henson je odgovorila: „On se sagne, ja se podignem na prste. Ili jednostavno kažem – podigni me!”

Srećni par se venčao u oktobru 2018. godine, kada je Bjornson podelio fotografiju na kojoj sa lakoćom drži svoju nevestu. Uz tu slatku fotografiju napisao je: "Veliko mi je zadovoljstvo što sada mogu da nazovem Kelsi Morgan Henson svojom suprugom! Imam čast da budem uz ovu predivnu ženu u dobru i zlu za ostatak naših života! Veoma sam uzbuđen za sve buduće avanture koje ćemo zajedno proći."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelsey Henson (@kelc33)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group