Val Kilmer želi da se vrati ulozi Betmena

Val Kilmer po svemu sudeći želi da se vrati prošlim vremenima, odnosno svojoj ulozi Betmena…

Glumac se sastao sa novinarem Džimom Vejvodom, tokom promovisanja svog najnovijeg filma, Top Gun: Maverick. Kako je razgovor išao dalje od akcionog blokbastera, Vejvoda je iskoristio priliku da slavnom šezdesetdvogodišnjaku postavi pitanja o njegovim legendarnim ulogama.

“Imamo više univerzuma u filmovima koji su bazirani na stripovima, gde se glumci koji su igrali Betmena ili Spajdermena u prošlosti udružuju sa trenutnim glumcima koji rade na tim ulogama. Da li biste bili zainteresovani da se ponovo pojavite u ulozi Betmena, odnosno Brus Vejna?”, pitao je novinar, na šta je Kilmer odgovorio sa “Da, molim vas”.

Naravno, ovaj odgovor je napravio pravu buru na Twitteru gde su korisnici izražavali svoje emocije prema Betmenu kako ga je odigrao Kilmer, sa mnogima koji su tvrdili da je on bio zapravo najbolji Betmen ikada i da je žestoko potcenjen u odnosu na druge glumce koji su se oprobali u ulozi Mračnog Viteza.

Ova nostalgija se nije tu zaustavila, jer je novinar upitao Kilmera da li postoji neki od njegovih ikoničnih filmova za koji bi želeo da snimi nastavak, na šta je on odgovorio: “HEAT bi bio jako zabavan. Obožavam Majkla Mana. Sjajno se slažemo i imamo mnogo poverenja jedan u drugog”.

Heat je kriminalistička drama sa radnjom koja je smeštena u Los Anđelesu sredinom devedesetih, koja prati LAPD detektiva Vinsenta Hanu, koji pokušava da ulovi kriminalca svoje karijere i smatra se jednim od najuticajnijih filmova ovog žanra, a u njemu su učestvovali i Robert De Niro, Al Paćino i Džon Vojt. Film je takođe bio komercijalni hit, zaradivši 187 miliona dolara širom sveta, sa kritičarima koji su ga skoro pa jednoglasno proglasili za jedan od najboljih kriminalističkih filmova ikada snimljenih.

Iako nastavci retko kada održavaju slavu originalnog filma, moramo priznati da bi ovo potencijalno moglo biti pravo remek delo, sa ovakvim legendama na spisku glumaca.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group