Novi zvanični trejler za surovi RPG horor naslov The Callisto Protocol

Striking Distance Studio nastavlja da pruža obožavaocima uvid u razvoj njegovog sa nestrpljenjem isčekivanog naslova The Callisto Protocol...

Poslednja poslastica svima nama koji želimo nešto što će nastaviti tamo gde je Dead Space 1 stao, predstavlja potpuno novi trejler koji nam pruža uvid u glavnu postavku The Callisto Protocol: Black Iron Prison ustanove, zatvora sa maksimalnim obezbeđenjem smeštenog na Jupiterovom mesecu Kalistu i brutalno mračnoj i užasavajućoj tajni koja se krije ispod njega.

Postavljena trista godina u budućnosti, priča The Callisto Protocol će igračima omogućiti da se nađu u ulozi Džejkoba Lija, žrtve loših okolnosti koja je završila u pomenutom Black Iron Prison svemirskom gulagu, kaznenoj koloniji smeštenoj na Kalistu. Kada zatvorenici krenu da se pretvaraju u bića iz strave, poznata kao Bakteriofage, čitava ustanova polako ponire u haos.

Kako bi preživeo, Džejkob mora da probije svoj put iz ovog zatvora, istovremeno otkrivajući tamnu stranu i užasne tajne zakopane ispod površine Kalista. Džejkob istovremeno mora da se adaptira po pitanju taktike i borbe kako bi izašao na kraj sa bićima koja konstantno evoluiraju, istovremeno skupljajući stvari kako bi otključao nova oružija, opremu i sposobnosti kako bi nadmudrio sverastuću pretnju i pobegao od užasa mrtvog Jupiterovog meseca.

Callisto Protocol igra stiže drugog decembra na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series i PC platforme putem Stima.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group