Čovek pokušao da opljačka salon lepote – svi ga izignorisali

Jedan čovek u Džordžiji pokušao je da opljačka salon za manikir i pedikir, ali u svojoj nameri definitivno nije uspeo, budući da su ga i klijenti i osoblje salona u potpunosti izignorisali kada im je tražio novac i nastavili sa svojim tretmanima…

Neidentifikovani osumnjičeni, sa rukom u torbi koja je delovala kao da u njoj drži oružje, upao je u Nail First salon prošlog ponedeljka, zahtevajući od svih prisutnih da mu predaju novac. Iako je bio bučan i vikao tradicionalni lopovski poklič “Svi na zemlju! Dajte mi sav svoj novac” kamere video nadzora pokazuju da su ga svi prisutni, zaposleni i klijenti, u potpunosti izignorisali.

Vlasnik salona odlučio je da je u redu javiti se na telefon tokom pokušaja oružane pljačke, dok je jedna od klijentkinja mirno ustala kako bi izašla na vazduh, mada joj je lopov oteo telefon iz ruku dok je prolazila pored njega.

U jednom momentu, ova ponižavajuća situacija pokazala se kao preteška za kradljivca, koji je napustio salon u srebrno obojenom sedan modelu, prema pisanjima čelnika lokalne policijske stanice.

Lesa Barou, redovna mušterija salona koja je bila prisutna u vreme pokušaja pljačke, izjavila je za lokalnu stanicu da je vlasnik bio uplašen zbog pljačkaša, ali nije reagovao zarad bezbednosti svojih mušterija i kako im ne bi izazvao brigu.

Trenutno, Crime Stoppers organizacija nudi nagradu od 2.000 dolara za sve one koji mogu dati bilo kakvu informaciju koja bi pomogla u hapšenju ovog čoveka.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group