10 smešnih razloga zbog kojih su muškarci pametniji

Jedna od najtežih stvari, kada govorimo o izgradnji jedne veze, je činjenica da oba partnera misle su najpametniji…

Zdrava veza obično u sebi sadrži malo raspravljanja i poneki konflikt, a uvek se svede na diskusiju o tome koje u pravu, a ko nije. U mnogim vezama, tema “Ko je pametniji” često traje veoma, veoma dugo. Pa momci, mi smo otkrili deset razloga koje joj možete navesti sledeći put kada vam ona kaže nešto na tu temu. Dobro prostudirajte ovaj tekst, koji je pre svega humorističke prirode.

10. Šminka

Pa, prva stvar koju možemo pomenuti je šminka, odnosno činjenica da žene u svoj izgledu ulažu previše truda i vremena. Ne želimo mi da one prestanu u potpunosti to da rade, već da smanje količinu. Tone i tone šminke će samo učiniti da one izgledaju neprivlačno, iako misle da su zapravo prave “ribe” koje će lako upecati svakog muškarca. Pa, drage dame, ako čitate ovo, znajte da nema te šminke na ovom svetu zbog kojih će se jedan muškarac zaljubiti u vas ako nemate druge kvalitete.

9. Reality TV

Ova tačka je možda sve manje tačna u poslednje vreme, a nadamo se da će se sve više smanjivati tokom predstojećih godina, jer prema nekim navodima reality tv program izumiru, ali, statistički gledano, žene mnogo više vremena provode gledajući ovaj nekvalitetni sadržaj. Na tv-u postoji izobilje kvalitetnijih stvari koje se mogu gledati, a taj voajerski deo vaše ličnosti treba da ostane zakopan negde duboko. Ipak, postoje i muškarci koji gledaju ove programe, ali muškarci uglavnom gledaju neke emisije sa muškim temama, poput onih koje uključuju izgradnju nečega, istraživanje ili divljinu. Postoji velika razlika između toga i Velikog brata.

8. Jednostavnost života

Pa, muškarci vrlo dobro znaju šta im je potrebno za sreću, i to su najčešće jednostavne stvari. Hrana, san, seks. Sve ono pored toga je dobrodošlo, ali nije preko potrebno. To je čar samopoznavanja koje muškarci poseduju. Žene često mnogo više filozofije posvećuju tome. Njima je neophodno žensko vreme, joga, manikiri, pedikiri, kafe, vreme za opuštanje i slično. Mada, u poslednje vreme možemo reći da se uloge menjaju, jer pod uticajem trendova, muškarci sami sebi komplikuju život frizurama i koje čime.

7. Humor

Osim ako je preveliki mlakonja, muškarac obožava šale i pravi ih kako na svoj tako i na tuđ račun. Žene se ipak mnogo više vređaju ako se našalite na njihov račun i retko prihvataju šalu na svoj račun. Možda eventualno dobijete neki usiljeni smeh, ali verujte, pokidaće se od smeha kada dođe red na njih. Ipak, nemojte se šaliti na račun svoje devojke (posebno njene kilaže) ako želite da poživite još koju godinu.

6. Rađanje

Pa, prvo bismo verovatno morali da se zahvalimo ženama na ovom činu i činjenici šta su sve spremne da podnesu i koliko su zapravo jake. Ali, poenta ove priče je činjenica da muškarci verovatno ne bi sebe stavili u poziciju da trpe toliko nelagodnosti. U hipotetičkom univerzumu, gde bi muškarci trpeli porođaj, oni bi verovatno kukali više od bilo koje žene i tražili da budu onesvešćeni. Žene koje se porađaju bez lekova protiv bolova su pravi heroji ovog sveta! Muškarci ovo ne bi podneli. Da li su muškarci zbog toga kukavice? Možda. A možda samo vrlo dobro zaobilaze sve ono što ih iritira.

5. Preciznost vs nagoveštaji

Pa, ova tačka je prilično jednostavna i svaki muškarac će je shvatiti. Muškarci (najčešće) kažu tačno ono šta im je na umu, dok žene (uglavnom) govore u šiframa. Dakle, kada govorite sa ženom, morate znati koji govorni (da ne kažemo programski) jezik ona koristi, kako se dešifruje i koliko su opasne greške. Vodite računa i čitajte svoje žene. One vole da komplikuju život.

4. Muškarci se ne gube

Kada ste poslednji put videli muškarca i ženu koji se raspravljaju o putu do određene destinacije? Žena će vikati na muškarca jer nije hteo da stane i pita nekoga za pravac, dok će muškarac biti ubeđen da on zna pravi put. U većini slučajeva, on to i zna. Muškarci imaju integrisane GPS čipove u svom mozgu, koji ih sprečavaju da se izgube. Žene valjda previše pažnje obraćaju na okolinu, a manje na pravac.

3. Test sa najboljim prijateljima

Pas je najbolji prijatelj čoveka. Kako kaže Merilin Monro, koja je kao što svi dobro znamo preminula od upotrebe previše droga, dijamanti su najbolji prijatelji svake žene. E sad, dijamant je šta? Kamen koji košta gomilu novca, jer gomila ljudi kaže da to tako treba. Sa druge strane, pas može biti i besplatan, a može imati više svrha. On će vam pre svega biti prijatelj, a može vam biti i zaštitnik, kao i jedino lice koje želite da vidite posle teškog dana. Ako ćemo po ovome suditi, muškarci su dobili bitku.

2. Da li ste ikada videli muškarca da plače bez razloga?

Ako muškarac plače bez razloga, verovatno je poludeo. Razlog za plač mora postojati, ali kod žena situacija nije takva. Posebno kada su besne i zastrašujuće, a neće da kažu zašto plaču.

1. Već jedan milenijum muškarci vladaju

I na kraju, muškarci su glavni već preko 2.000 godina. Naravno, postojale su i uticajne žene tokom istorije, ali su muškarci ipak bili brojniji. Oni su znali da izmanipulišu mnogo toga i uvuku se u visoko društvo, dok žene danas dobijaju sve više moći. Ipak, muškarci i dalje sve kontrolišu (izvinite dame, ali tako je).

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group