Bivša Pipenova žena tvrdi da su imali seks po četiri puta svake noći

Ljudi na društvenim mrežama nisu časili časa kako bi krenuli sa trolovanjem Skotija Pipena nakon što je njegova bivša žena otkrila njihovu tajnu iz ljubavnog života...

U jednom kratkom klipu kreiranom za ponovno okupljanje zvezda Real Housewives of Miami rijalitija, bivša ljubav NBA legende, Larsa Pipen, iznela je svoj ’prljavi veš’ u javnost, otkrivajući koliko su puta dnevno ona i njen bivši imali seks tokom svoje veze.

Na snimku, domaćih je upitao bivše učesnike: „Koja od vas ovde misli da je imala najviše seksa?“. Na ovo je Larsa odgovorila sa: „Bila sam udata dvadeset i tri godine, uvek sam imala seks po četiri puta tokom noći. Tako da je tri puta nedeljno za mene ništa. Imala sam seks po četiri puta svake noći i nikada nisam imala slobodan dan tokom 23 godine“.

Kada je upitana da li se to nastavljalo dok je Skoti bio na gostovanjima sa Čikago Bulsima, Larsa je odgovorila: „Nikada nismo provodili vreme razdvojeno. Imali smo privatni avion i putovali smo zajedno sa decom“. Međutim, ni ovo nije sprečilo horde šaljivdžija da izraze svoje mišljenje na društvenim mrežama, ali kako deluje najveći deo trolovanja upućen je Skotiju naravno.

U zaista čudnom preokretu, Larsa se sada zabavlja sa Markusom Džordanom, sinom legendarnog košarkaša Majkla Džordana, koji je kao što svi znamo bio timski drug Skotija Pipena. Međutim, iako su četrdesetosmogodišnja Larsa i tridesetdvogodišnji Markus tek nedavno javno obelodanili svoju romansu, ona je već najavila promenu prezimena u Džordan ukoliko njih dvoje zajedno sapletu o kamen ludi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group