Bivša učiteljica zbog svojih 'najvećih grudi na svetu' sada ima strašne bolove u leđima

Model koji tvrdi da poseduje najveće grudi na svetu, priznala je da je nakon ugradnje svojih TTT modela ostala u neverovatnim bolovima...

Lorena Fabina Kolota, takođe poznata kao Sabrina Sabrok, regularno stiže na naslovne strane zbog svoje figure i izgleda opsednutog plastičnim operacijama. Međutim, iako su njene grudi te koje privlače pažnju, ova žena priznaje da sa njima stiže i teško breme, izjavljujući da neretko oseća bol  sličan probadanju noža u predelu leđa. Sa 25 godina, ova žena je otišla pod nož po prvi put i povećala svoje grudi za koje je tvrdila da su pre toga bile ravne.

Od tada do danas, ona je prošla petnaest operacija samo na grudima, potrošivši više od 100.000 dolara, dok joj svaka dojka prema procenama sada teži oko 6,8 kilograma. Kako život odmiče stvari postaju gore, a sada hirurzi ovoj pedesetdvogodišnjoj ženi savetuju da ukloni svoje voljene implante zbog hroničnih bolova izazvanih njohovom težinom koje u leđima oseća.

„Ovo utiče na čitav moj život, jer jednostavno ne mogu ignorisati bol“, izjavila je Sabrina. „Osećaj je kao da nož probada u moja leđa polako, ali ja odbijam da redukujem veličinu svojih grudi jer se ne mogu videti bez svojih ogromnih implanta. Osećam se loše kada pomislim na njihovo uklanjanje i zaista ne želim to da uradim“. Sabrina živi u Meksiko Sitiju i trenutno se nalazi u rehabilitacionom procesu kako bi sačuvala svoje dobro poznate i voljene veštačke grudi.

Kako je plastična barbika dodala: „Bila sam na nekoliko snimanja i pregleda, a uprkos tome što sada radim jednostavne vežbe, bolovi su i dalje veoma jaki. Ne znam šta će se tačno dogoditi ukoliko sve ostane ovako kako ostane, ali sam svesna da će stvari nadalje biti samo gore. Ovo utiče na moju psihu zbog toga što verujem da mi je čitava karijera uspešna baš zbog mojih implanata, stoga ih cenim beskrajno. Ukoliko odluka bude konačna, redukovaću ih“.

Plastična lepotica tvrdi da bi bila više nego srećna da se vrati na C veličinu, ali zna da bi to bio veoma veliki iskorak i ogromna razlika u poređenju sa trenutnih 38TTT veličine. Kako bi skrenula misli sa ovog potencijalnog menjanja života iz korena, bivša učiteljica i Playboy model nastoji da se fokusira da svoje telo održava mladolikim.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group