DŽEREMI KLARKSON JAČI I OD BBC-A

Verna publika serije „Top Gear“ i dalje pokušava da vrati svog heroja, Džeremi Klarskona, a njegove kolege, Hamond i Mej odbili su da nastave dalje snimanje emisije.

Izgleda da je Klarkson jači i od BBC-a. Hamond i Mej odbili su da nastave snimanje popularne emisije „Top Gear“ jer bez legendarne trojke emisija ne može da postoji. Hamond i Mej takođe naglašavaju da nemaju ništa protiv emisije i ekipe, ali da jednostavno „to nije to“ bez Klarksona.

Britanska trojka dobila je ponudu od Netflix-a da počnu snimanje nove emisije koja će se emitovati na tom internet servisu. Ako bi prihvatili tu ponudu imali bi veliku slobodu i mogli bi da naprave emisiju kakva im odgovara. Takođe, neki izvori prenose da je 16.000 fanova „Top Gear“ emisije potpisalo peticiju za dovođenje Alana Patridža, koji bi zamenio Klarksona.

Ipak, 350 miliona fanova na strani je Džeremi Klarksona, kao i njegove verne kolege. Nadamo se da će u skorije vreme dogovor biti postignut  i da će legendarni trio ponovo biti u starom dobrom „Top Gear“ serijalu.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group