Glumac iza Voltera Vajta bio je osumnjičeni za svirepo ubistvo u stvarnom životu

Brajan Kranston je u realnom životu, odnosno u jednom njegovom mračnom trenutku, bio osumnjičen za ubistvo, što bi definitivno više ležalo njegovom najpoznatijem liku koji je igrao u karijeri, legendarnom Volteru Vajtu...

Međutim, čitava priča, zajedno sa svojim nizom nesrećnih okolnosti, ipak više leži njegovom drugom popularnom karakteru, Halu, bespomoćnom i maleroznom ocu iz serije ’Malcolm in the Middle’. U suštini, sve se dogodilo kada je Kranston bio mlad čovek i nije bio poznat po svojoj ulozi u Breaking Bad, sa regularnim zaposlenjem na kome je robijao svakoga dana baš kao i svi mi.

Tokom sedamdesetih godina, glumac i njegov brat su odlučili da krenu na moto turu širom SAD, preuzimajući razne poslove kako bi mogli da se izdržavaju tokom svog putovanja. U jednom delu svog putovanja, oni su bili zaposleni u jednom lokalnom restoranu u Dejtona Biču, u kome im je poslodavac bio punokrvni tiranin.

Kranston je već nekoliko puta javno govorio o svojim nevoljama, a jednom prilikom je izjavio: „Šef ovog restorana zvao se Piter Vong. On je bio jedno mizerno ljudsko biće, puno prezira i zlobe. On je mrzeo sve i svi su mrzeli njega“.

Uprkos svemu, braći Kranston je novac značio više nego išta, stoga su, koliko god im to padalo teško, bili primorani da rade za njega. Iako su radnici minimum deset puta poželeli da im gazdu jedu crvi, oni ipak nisu povukli ni jedan potez kako bi se to ostvarilo.

Kranston se čak sećao da se šalio sa ostalim zaposlenima na temu toga kako bi bilo lepo ubiti ga i rešiti bede. Međutim, sve je bilo u redu dok jednoga dana Vong nije zaista pronađen mrtav i to u vreme kada su se braća Kranston preselila iz ovoga grada u drugo mesto.

Sve zajedno je dva brata učinilo glavnim osumnjičenima za ubistvo, sa policijskim organima koji su odmah izdali poternicu na saveznom nivou za dva mlada momka na motociklima koji su napustili državu. Na kraju, Kranston je saznao šta se tačno dogodilo i kako je objasnio: „Prostitutka, koju je Piter Vong upoznao na trkalištu pasa u Dejtoni, namamila ga je u svoj stan gde ga je čekao njen momak koji ga je palicom izuzdarao po glavi i strpao u gepek svog automobila“.

Posle mnogo problema i pokušaja da se čitava situacija rasvetli, pravi krivac je uhapšen, dok su na njihovu veliku sreću, mlada braća Kranston ipak ostali samo osumnjičeni za ubistvo svog bivšeg šefa. Oni su naravno posle ovog mučnog incidenta odustali od svog života na putu i na kraju pronašli svoje karijere, ovekovečivši se na televiziji i velikom platnu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group