Kako izgleda noć prespavana sa najzadivljujućim divljim mačkama na planeti

Prva stvar koju većina nas može pomisliti kada vidi sliku geparda gotovo uvek će biti „najbrži predator na planeti“, ali apsolutno nikada „društvo za spavanje“...

Međutim, za jednog čoveka, ove moćne i predivne mačke predstavljaju samo umiljate, krznene četvoronoge prijatelje. Kao dokaz ovome postoji čak i snimak, koji je on podelio i u kome objašnjava svoje iskustvo, ležeći pokraj najbržih velikih mačaka na svetu. Klip je snimljen od strane Dolfa Vokera, jutjubera sa diplomom zoologa, koji je svoju karijeru posvetio proučavanju geparda.

U neverovatnom snimku koji možete videti ispod, Voker je odlučio da odgovori na pitanje da li gepardi vole hladnu, tvrdu površinu ili toplu ćebad, jastuke i prijatelja za spavanje? Do kraja klipa, deluje potpuno jasno da ove zadivljujuće životinje definitivno preferiraju udobne jastuke i prijatelja, kao i većina nas. Gepardi su na kraju počeli da se ušuškavaju pokraj njega, u prilično komfornoj postavci, što definitivno nikada ne bi trebalo pokušati u lokalnom zoološkom vrtu ili bilo gde drugde na planeti.

Ljudi su očigledno bili veoma brzi kako bi procenili i ocenili ovu dremku sa velikim mačkama, ostavljajući brojne komentare i iznoseći svoj sud o svemu tome. Ne možemo biti potpuno ubeđeni, ali nakon posmatranja temperamenata ovih magičnih bića, deluje kao da ona zapravo nisu aktivna pretnja ljudima, već su zapravo, u poređenju sa ostalim vrstama iz porodice divljih mačaka, prilično umiljata i druželjubiva.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group