Kinez zbog zatvora ugurao jegulju u anus i zamalo umro

Jedan čovek u kineskom gradu Šinhua, u Đangsu proviciji, odlučio je da se reši zatvora na najbizarniji način zabeležen u dosadašnjoj istoriji idiotskih poteza...

On je ugurao jegulju od dvadeset centimetara u svoj rektum, a nedugo potom je umalo umro kada je riba krenula da pliva uzvodno ka njegovom abdomenu.

Lokalni mediji preneli su da je ovom muškarcu savetovano da pokuša ovaj tretman kroz anus, a priča se zasniva na narodnom verovanju kako jegulja u zadnjem trapu može da potpomogne pravilnom radu i pražnjenju creva. Međutim, umesto da izleči njegov zatvor, riba je krenula iz rektuma do debelog creva, pre nego što je probila svoj put do njegovog abdomena.

U nemogućnosti da izdrži bol, neidentifikovani muškarac konačno je otišao u bolnicu nakon jednog dana. Doktor koji ga je operisao ističe da je ovaj pacijent mogao umreti jer su bakterije iz debelog creva mogle izazvati hemolizu kada stignu u njegovu abdominalnu šupljinu.

Zaprepašćena jegulja je i dalje bila živa kada je uklonjena iz njegovog stomaka operacionim putem, a ovako nešto sigurno u životu nije doživela.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group