Lopovi bivšem NFL igraču ukrali i slupali McLaren 720S

McLaren 720S model u vlasništvu bivšeg NFL igrača Tomasa Dejvisa, ostavljen je teško oštećen nakon što je ukraden iz njegove kuće...

Krađa se dogodila u ranim jutranjim satima prošlog utorka, dok lokalne vlasti veruju da su dva osumnjičena uhvaćena sigurnosnim kamerama smeštenim u kući preturalo po nekoliko nezaključanih vozila na prilazu, pre nego što su pristupili u garažu, gde je britanski superautomobil bio parkiran.

Policija se pojavila na licu mesta oko 05:25 ujutru, kako bi ih Dejvis i njegova žena obavestili da je njihov komšija zvao i rekao im da je njihov McLaren slupan nedaleko od kuće. Par je izašao iz svoje kuće i primetio da je veliki broj automobila na prilazu imao otvorena vrata i gepeke.

Nakon što su došli do McLaren model, osumnjičeni su se odvezli od kuće i uputili duž Providens Rouda, gde su ga slupali. Detektivi veruju da je superautomobil najverovatnije zakucan u vozilo koje su lopovi koristili za bekstvo.

Fotografije postavljene na društvenim mrežama od strane Tomasa Dejvisa, prikazuju nam 720S u svetlo zelenoj boji, sa kompletom svetlo crnih Forgiato točkova. Vrata sa vozačeve strane i zadnji paneli potpuno su uništeni i kako deluje možemo videti tragove guma na njima. Jedan od zadnjih točkova je takođe polomljen, što je izazvalo ozbiljna oštećenja na vešanju, takođe.

Penzionisani igrač američkog fudbala izjavio je da nudi novčanu nagradu svakome ko pomogne da se ovi lopovi identifikuju.

"Svakome ko prepozna bilo kog od ova dva idiota, koja su odlučila da je dobra ideja da dođu u moju kuću i preturaju po svim mojim automobilima, ukradu i slupaju moj McLaren, neka mi javi. Nudim novčanu nagradu za bilo koju informaciju koja može pomoći prilikom identifikacije ovih ljudi", napisao je Dejvis na Instagram platformi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thomas Davis Sr (@td58)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thomas Davis Sr (@td58)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thomas Davis Sr (@td58)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group