Mali, dlakavi vanzemaljci koristili kontrolu uma na zvaničnicima da sakriju mesto pada NLO

Grupa malih, "dlakavih, sivih vanzemaljaca" jednom se pojavila na Zemlji i kontrolisala umove tajnih američkih zvaničnika kako bi ih sprečila da otkriju mesto pada NLO...

Ova bombastična tvrdnja dolazi iz sada već objavljenih mejlova bivšeg naučnika CIA, Hala Puthofa, i bivšeg analitičara CIA iz Odeljenja za životne nauke, Kita Grina. Oni su objavljeni u magazinu o NLO 1999. godine pod pseudonimom Greg Halifaks, gde je opisana priča o osobi po imenu Sedž Masters, koja je bila deo tima za pronalaženje srušenog NLO/UAP.

Sedž tvrdi da je to bila "najmračnija američka tajna operacija" u kojoj su učestvovali brojni članovi obaveštajne zajednice, ali svi su prošli procenu psihološkog profila. Svaka lokacija - od Novog Meksika do Danske i srednjeg zapada Sjedinjenih Država - nosila je ime zasnovano na zodijačkim znacima. Najvažnija lokacija za zajednicu zvala se Zodiac i bila je smeštena u nordijskim regionima.

Prema novom izveštaju, vanzemaljci su opisani kao "mali, sivi i dlakavi". Lokacije srušenih letelica uključuju Novi Meksiko, obalu Danske i srednji zapad. U priči, neimenovani pukovnik je rekao psihologu da se tokom jednog oporavka NLO veća letelica pojavila iznad mesta pada i telepatski poručila timu za oporavak da ne podižu letelicu.

Tim je zatim doživeo 90 minuta izgubljenog vremena i nisu mogli da podele te informacije sa osobljem WPAFB (CIA) dok nisu bili telepatski "oslobođeni". Psiholog je izjavio: "Mali sivi b**tardi imaju kontrolu misli i projekciju empatije."

Nijedan drugi detalj o ovom susretu nije objavljen javnosti, ali dokument, postavljen ove nedelje na Redditu, tvrdi da WPAFB (CIA) takođe ima više od "dva miliona izveštaja o viđenju UAP/NLO od strane vojnog osoblja i američkih civila koji nikada nisu istraženi."

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group