Mia Kalifa besna jer je zbog kraljice bila blokirana u saobraćaju tri ipo sata

Bivša porno zvezda Mia Kalifa potpuno je poludela tokom svoje posete Londonu, jer je bila zaglavljena u saobraćaju tri ipo sata tokom ispraćaja kraljice...

OnlyFans model i Pornhub zvezda uživala je u Velikoj Britaniji, ali nije uopšte uzela u obzir događaj kraljevske porodice koji je bio najavljen pre same kraljičine sahrane. Kako njeni obožavaoci prenose, zvezda industrije za odrasle izrazila je svoj bes prema kraljici i monarhiji podelivši TikTok skrinšot u kome je jasno predstavljeno i njeno mišljenje.

U ovom snimku bilo je moguće videti slavnog kuvara i autora Entonija Burdena kako podiže čašu sa u restoranu sa svojim gostima, od kojih je neko ponudio zdravicu rečima: „Za kraljicu“. Burden je nakon ovoga potpuno promenio svoj izraz izraz lica i vidno zgrožen izjavio: „Ne, mrzim aristokratiju čoveče“.

Ovaj klip Kalifa je podelila putem svog instagram naloga, sa ličnim opisom koji glasi: „Ja trenutno, dok sedim u kolima tri ipo sata u saobraćaju zbog toga što je kraljica umrla mirno zbog toga što je bila stara kao Magna Carta“.

Putem svih svojih naloga na društvenim mrežama, Kalifa je postavila fotografije ključnih britanskih scenografija uključujući velike crvene autobuse, užurbane ulice, smisleno potvrđujući da provodi vreme u Londonu.

Dvadesetosmogodišnji model i glumica, zatim je podelila i fotografiju gde stoji pokraj verovatno najpopularnijeg simbola Britanije, crvene telefonske govornice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia K. (@miakhalifa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia K. (@miakhalifa)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group