Mitovi o devicama koji nisu istiniti

Veliki broj mitova još uvek prati devojke koje nemaju seksualnog iskustva...

Iako smo svi u jednom periodu života bili device, obično se za device u „ozbiljnim“ godinama kaže da su čudne i da imaju posebne želje i potrebe. Iako ne želimo da govorimo koje godine su najbolje za „skidanje mraka“, možemo samo reći da se društvo čudno ophodi prema pojedincima koji su nevini sa 25 ili više godina.

Devojke su najčešće na tapetu, a za to su krivi mitovi koji prate device. Ipak veliki broj mitova jednostavno nije istinit – otkrivamo ih u nastavku.

08. Device su dosadne

Ovo ste sigurno čuli. Iako neka devojka možda nije imala seksualno iskustvo, to ne znači da ona nema život i da ne zna da se provodi. Veliki broj devojaka izlazi po kafanama i klubovima, ali neke još uvek mogu da se pohvale sa svojom „nevinošću“. Dakle, nemojte dozvoliti da vas nečija nevinost odgurne. Možda ćete upravo vi biti taj koji će biti gospodin pravi.

07. Device ne gledaju porno filmove

Naravno, još jedna pogrešna pretpostavka. Zbog činjenice da nisu imale seksualni odnos, automatski se smatra da one odbijaju svaku pomisao na seks. To je potpuno pogrešno. Veliki broj devojaka je priznao da gleda filmove za odrasle iako još uvek nisu imale pravo seksualno iskustvo. Setite se samo sebe u mlađim danima.

06. Muških devica ima manje

Mišljenje da su muškarci opterećeni seksom postalo je ustaljeno i prihvaćeno, međutim, studije iz 2009. godine pokazale su da pojedini muškarci, baš kao i žene, žele da sačekaju sa seksualnim odnosom i ne žele da žure.

05. Device čekaju brak

Pošto je iz verskih i patrijahalnih razloga brak bio glavni uzrok tome, to verovanje zadržalo se i do danas. Ipak, ovo nije glavni razlog zbog kojeg devojke odbijaju da imaju seksualne odnose. One kažu da žele pravog muškarca, na pravom mestu i sa pravim emocijama.

04. Device ne mogu da dožive orgazam

Pa naravno da mogu. Za orgazam partner nije potreban, a to muškarci najbolje znaju. Pošto smo već rekli da gledaju filmove za odrasle, nije čudno da ponekad ubace i masturbaciju u tu kombinaciju.

03. Device se previše vezuju

Muškarci često izbegavaju device, jer misle da ako do sad nisu imale seksualni odnos, to onda znači da imaju neki problem. Najčešće je mišljenje da se one previše vežu i da je posle problem „otkačiti ih“. Ipak, stvar je potpuno drugačija. Iako su device, to su žene, a žene imaju isto razmišljanje, to je jednostavno tako. Nijedna neće dozvoliti da se prema njima ophodite bez poštovanja, pa će one možda biti te koje će raskinuti. Sve su one drugačije na svoj način, ali „ćud je ženska, teška rabota“.

02. Device pružaju najbolji oralni seks

Ovo je takođe vrlo pogrešno. Sama činjenica da su nevine govori da nisu imale brojna seksualna iskutva, pa kako onda mogu pružati najbolji oralni seks? Iako postoje device koje uživaju u ovoj vrsti zadovoljstva, njih je malo, a muškarci kažu da su ipak bolje one koje imaju malo više iskustva, što je i normalno.

01. Device su super religiozne

Već smo rekli da je sve krenulo zbog religije, ali ovaj običaj se drastično promenio. Device više nisu toliko religiozne, a neke čak ni ne veruju u Boga.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group