Mladi trgovac kriptovalutama izrešetan nasred ulice u Brazilu

Devetnaestogodišnji trgovac kriptovalutama ubijen je za volanom svog crvenog Porsche Boxstera...

Vesli Pesano Santerem, koji je stvorio bogatstvo trgujući virtuelnim novcima, upucan je tokom vožnje svog automobila kroz jedno brazilsko naselje graada Sao Pedro da Aldeia ovog meseca.

Sudeći prema navodima lokalnih medija, žrtva, koja je živela u Kabo Frio opštini grada Rio de Žaneira, vozila je do frizera kako bi se ošišao kada se incident dogodio. Ubistvo je izvršeno naočigled brojnih prolaznika i sudeći prema policiji, Vesli je upucan sa najmanje četiri metka, uključujući pojedine koji su završili u gornjem delu negovog tela i jedan koji ga je pogodio direktno u glavu.

Prijatelj pokojnog trgovca kriptovaluta putovao je na suvozačkom mestu tokom napada u kome je i sam povređen. On je prevezen u lokalnu bolnicu, dok je Veslijevo telo odvezeno u mrtvačnicu radi obdukcije. Uprkos tome što je bio star svega devetnaest godina, Vesli je prema navodima stekao veliko bogatstvo kao trgovac i investitor na kriptoberzi.

On je radio u polju tokom poslednje tri godine, a brojni ljudi su ga videli kao slavnu ličnost na Instagram platrofmi, gde je poredstavljao svoje bogatstvo i raskošan način života, deleći sadržaj sa svojih 133.000 pratilaca. Vesli je takođe imao i YouTube kanal sa 15,600 prijavljenih ljudi, kojima je delio savete iz sveta trgovine kriptovalutama.

Policija još uvek nije otkrila počinioce ovog ubistva, njihov identitet ili moguće motive koji stoje iza njega. Međutim, iako je motiv zločina nepoznat, policija i dalje traga za dokazima kako bi otkrila više informacija, u istrazi koja je još uvek u toku.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group