Muškarac kog je tražila policija pronađen u zatvoru

U današnjoj epizodi Verovali ili Ne, jedan čovek koji je bio tražen od strane policije u vezi sa sudskim slučajem koji još uvek nije zaključen, pronađen je u zatvoru.

U četvrtak popodne, policija Malte je izdala zahtev da se utvrdi lokacija Marzoku Abdelaziza, koji je priznao krađu iz četiri prodavnice u Ħamrunu, Marsi i Sliemi.

Manje od dva sata kasnije, policija je saopštila da "traženi muškarac više nije u potrazi". Prema Newsbook-u, ispostavilo se da je Abdelaziz pronađen u Odeljenju 1 Korradino popravne ustanove, gde izdržava trogodišnju kaznu zatvora izrečenu ranije ove godine.

Bivši nacionalni poslanik i advokat, Džejson Azopardi, otkrio je na Facebooku da je muškarac već bio u zatvoru.

Napisao je: “Šta uopšte radite kao komesar policije? Izdajete obaveštenje da tražite ovog čoveka, tražite pomoć javnosti da ga pronađete, a ovaj čovek je sve vreme bio u zatvoru (u Odeljenju 1, samo da znate). Bio je u pritvoru, a vi to čak niste ni primetili?”

Nismo sigurni šta je komesar odgovorio na ovo, ali možemo podeliti sa vama da Facebook objava policije više ne postoji na njihovoj stranici.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group