Muškarac koji je pre pet godina zaražen salmonelom tuži lanac brze hrane u kome je jeo

Jednom čoveku život se potpuno promenio pre pet godina, kada je pojeo mesni rolat na jednom štandu sa hranom, čijeg vlasnika sada tuži za više od 230.000 evra...

Jedan Englez posetio je birmingemski tržni centar gde je otišao sa ženom i decom da nešto na brzinu prezalogaji 2017. godine. Međutim, nakon nekoliko sati od ovog obroka koji se sastojao od mesnog rolata, stvari su krenule nizbrdo za četrdesetšestogodišnjeg čoveka iz Čipenhema, koji je dobio temperaturu, dijareju, grčeve i počeo žestoko da povraća. Njegovi advokati naveli su da je on zastrašujuće štucao nekoliko nedelja kasnije takođe.

Međutim, njegovim mukama nije bilo kraja, a kako je Robert Parkin, advokat ovog čoveka izjavio, njegov klijent je bio bolestan mesecima posle toga, sa izrazito visokom količinom gasova koja ga muči i danas, pet godina kasnije. Golubovi ovog čoveka su toliko glasni i užasni da utiču na njegov san.

Kako je advokat naveo: „Moj klijent je nastavio da pati od viška gasova, koji su mu doneli neverovatnu količinu sramote. Simptomi koji su kod njega prisutni prvobitno predstavljaju umor i izmenjenu funkciju creva, povezanu sa nadutošću u stomaku i viškom gasova. Želudac mog klijenta i dalje stvara zvuke zavijanja, do te mere da neretko njegove noći ostaju neprespavane. Obim njegovih simptoma potpuno mu je promenio život“.

Ovaj nesrećni balon od čoveka dobio je salmonelu u baru gde je ručao sa svojom porodicom, tako da sada želi da mu kompanija Frankfurt Christmas Market Ltd isplati 235.428 evra zbog njihovog nemara. Međutim, ovaj brend odbija da prihvati bilo kakvu krivicu jer, kako njegovi čelnici tvrde, nije bilo salmonele na njihovom štandu sa hranom.

Kompanija nastavlja da se brani od ovih optužbi i odbija navode advokata, osporavajući tvrdnju da je čovek bio zaražen ovom bakterijom na prvom mestu, dovodeći u pitanje veličinu njegovih potraživanja. Rori Badenoh, predstavnik advokatskog tima i podnosioca zahteva tvrdi da će odštetni zahtev biti daleko veći od ove cifre, a možda će čak iznositi mnogo više od nje kada se u obzir uzmu sve nedaće koje mu je ova bakterija od tada donela i kojih ne može da se reši.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group